Medulin je moderní turistické letovisko rozkládající se v nejjižnější části Istrie

Toto významné centrum cestovního ruchu naleznete nedaleko známého města Pula. V minulosti zde byla pouze malá zemědělská a rybářská osada, v současné době se však jedná o moderní turistické letovisko. Dovolena chorvatsko je zde ideální volbou.

Nabídka pro návštěvníky

Středisko disponuje písečnými plážemi s postupným přístupem do moře. Je tedy ideální volbou pro rodiny s malými dětmi. Na své si zde přijdou také milovníci sportovních aktivit.

Koupání a pláže

Mezi velmi oblíbené patří písečná pláž Bijeca rozkládající se jižním směrem od centra města. Je vybavená kompletním zázemím a naleznete zde i velké množství dětských atrakcí i atrakcí určených dospělým návštěvníkům. K občerstvení zvou restaurace a bary, které jsou umístěné v blízkosti pláže. V její těsné blízkosti se nacházejí další dvě městské pláže, které se také těší oblibě.

Díky členitému pobřeží Medulinského zálivu se však nabízejí široké možnosti koupání. Naleznete zde celou řadu písečných, oblázkových i skalnatých pláží.

Sportovní vyžití

Nabídka sportovních aktivit je velmi široká. Vyzkoušet si můžete různé vodní sporty – windsurfing, jachting, vodní lyžování, sportovní potápění i sportovní rybolov.

Kromě vodních aktivit jsou zde i bohaté nabídky aktivit na souši – travnatá hřiště určená pro fotbal, dráhy na atletiku, stezka pro přespolní běh. K dispozici jsou volejbal a plážový volejbal, tenis, kuželky nebo třeba minigolf. Vyzkoušet si můžete také paragliding či jízdu na koni. Vzhledem k tomu, že je zde k dispozici rozsáhlá síť cyklostezek, oblibě se těší i jízda na kolech.

Možnosti ubytování

K dispozici jsou dva velké kempy, hotely různých kategorií, hotelové apartmány chorvatsko i ubytování v soukromí. Široký výběr nabízí web ubytovanivchorvatsku.cz. Stačí si jen vybrat a pak si můžete v klidu užívat svoji zaslouženou dovolenou.